Menu
Voorgerechten
- Pane con buro7,50Huisgemaakt brood met smeersels
- Olive5,50Gemarineerde olijven
- Mussola con uovo10Mousseline van aardappel en prei – 63 graden ei – aangemaakte romanesco – olijven
- Carne stagionata12,50Gepekelde carpaccio – verschillende manieren gemarineerde meloen – gepofte paprika gel – citrus vinaigrette – koraal koekje
- Sgombro di mare11.5Licht gerookte makreel – salade van komkommer, tomaat en druiven – truffelschuim – gefrituurde prei
- Antipasti voor 2 personen25Italiaanse plank met variatie van vleeswaren – kazen en delicatessen
Heerlijk om te delen.
PIZZA’S
- 1. Margherita (vega)12Tomatensaus – kaas
- 2. Monte Mozza17,50Tomatensaus – mozzarella – pancetta – gegrilde bloemkool – courgette – cashewnoten – rucola
- 3. Pinuccia17,50Tomatensaus – mozzarella – zontomaat – Fryske prosciutto – verse basilicum – balsamico
- 4. Carpaccio18,50Tomatensaus-mozzarella-carpaccio-rucola-balsamico-pesto-parmesaan
- 5. Brie17,50Tomatensaus – kaas – brie- cashewnoten-Fryske droge worst crumble – rucola
- 6. Capra (vega)17,50Tomatensaus – geitenkaas-walnoten-honing-rucola
- 7. Salami12,50Tomatensaus-kaas-salami
- 8. Prosciutto12,50Tomatensaus-kaas-ham
- 9. Capricciosa18Tomatensaus-kaas-ham-salami-paprika-tonijn-garnalen-zalm
- 10. Carbonara speciale17,50Tomatensaus-kaas-salami-ham-uien-ei-spek
- 11. Paesana17,50Tomatensaus-kaas-champignons-salami-ham-uien-spek
- 12. Quattro formaggi (vega)17,50Tomatensaus-kaas- mozzarella-gorgonzola-brie
- 13. Adda18,50Tomatensaus-kaas-champignons-salami-spinazie-kipfilet-mozzarella
- 14. Frutti di mare20Tomatensaus-kaas – tonijn – garnalen – zalm – ansjovis – zeevruchten – gefrituurde inktvisringen
- 15. Mangiami (pikant-vega)20Tomatensaus-kaas-champignons-paprika-kappertjes-artisjokken-broccoli-gorgonzola-pepers
- 16. Toscanini (pikant)20Tomatensaus-kaas-salami-ham-kipfilet-paprika-broccoli-doperwten-gorgonzola-spek-pepers
- 17. Saporito Aspergiano17.5Tomatensaus – mozzarella – pomodoro – groene asperge – Fryske prosciutto – basilicum
- 18. Tonno17Tomatensaus-kaas – tonijn – uien – mozzarella
- 19. Santa maria speciale19.50Tomatensaus – kaas – champignons – kipfilet – paprika – ui – ananas – spek – mozzarella
- 20. Di nicola19.50Tomatensaus – kaas – salami – ham – kipfilet – ui – ananas – spek – mozzarella – olijven – pepers
- 21. Fantasie21,50Fantasie van de chef
Vis- en vleesgerechten
VLEESGERECHTEN
- Alette di pollo (pikant)22,5Krokante en gemarineerde kippenvleugels – pepers – salsa van pomodori tomaat en chili – lente-ui
- Stinco di agnello (400gram)26.5langzaam gegaarde en gegrilde lamsschenkel – romige saffraan risotto – gremolata
- Filetto al pepe verde24.5Frysk Angus steak – krokante aardappel spaghetti – meiraap – groene peper cognac-saus
VISGERECHTEN
- Scorfano all’orzo21.5Risoni op Italiaanse wijze – langzaam gegaarde roodbaars – geglaceerde bospeen – kruiden uit eigen tuin
- Filetto di sogliola21.5Gebakken tongscharfilet – baby octopus – burro bianco saus – fijn gesneden zomergroenten – gepofte kappertjes
VEGETARISCH
- Cavolfiore e gazpacho (vega)21.5Gegrilde bloemkool – groene gazpacho – uien marmelade – pistachenoten – kruiden uit eigen tuin
Pasta’s | Ovenschotels | Lasagnes
PASTA OPTIES
- Spaghetti
- Penne
- Tagliatelle
SAUZEN BIJ DE PASTA
- Bolognese saus18.5Pancetta – Rundergehakt – tomaat – bleekselderij – wortel – rode wijn
- Carbonara17.5Guancale (spek) – pecorino romano – ei – zwarte peper – kruiden uit eigen tuin
- Variante Vongole Napoli19.5Venusschelpen – rode garnalen – bisque – tomaat – knoflook – bieslookolie
- Fiore di zucchine17.5Courgette de Fleur – knoflook – ricotta – olijven – zwarte peper
PASTA SPECIALI
- Pollo al Forno19.5Kipfilet – penne – spinazie – bechamelsaus – kaas – scamorza
- Gnocchi puttanesca (vegetarisch en pikant)18.5Aardappelpasta – tomatensaus – knoflook – ansjovis – peterselie – olijven – pepers
- Cannelloni al gambero19.5cannelloni – rode garnalen – Italiaanse bisque – baby octopus – kappertjes – pepers
- Fiocchi formaggio (vegetarisch)19.5Gevulde pasta met kaas en peer – Fryske buikspek – gepofte mosters – schuim van provolone – rucola
LASAGNES
- Lasagne alla bolognese17.5Pastabladen- pancetta – gehakt – tomatensaus – bechamelsaus – tomaten – kaas
- Lasagne vegetariane (vegetarisch)18.5Pastabladen – tomaat – aubergine – bechamelsaus – geitenkaas – pistache
Kinderkaart
- Bambino8Tomaten-kaas-ham
- Calimero8Tomaten-kaas-salami
- Spaghetti of penne Bolognese8Pasta met een tomaten gehaktsaus
- Lasagne Piccola9Kinderportie Lasagne
- Kinderplate9patat, frikandel en mayonaise
- Toscanini mini-trio10Dit speciale gerecht bestaat uit een deel pizza – deel pannenkoek en patat met appelmoes en mayonaise
Desserts
- Torta tiramisu9.5biscuit – espresso – witte chocolade mascarpone – bloedsinaasappel marmelade – 80% pure chocolade
- Affogato8.5Espresso – vanille roomijs van de boer – chocolade – liquorccini likeur
- Delicatezza Toscanini10Private label Toscanini limoncello – koffie naar keuze – 3 italiaanse bocconcino
- Febbre primaverile9Gelei van rose & rozen – eetbare bloemen – jasmijn groene thee crumble – prosecco granité – tum tum van vlierbloesem & appel – gelei van spiced gember
- Rabarbaro e vin santo9.5Verschillende texturen van rababrber – honeycombs – gekarameliseerd filodeeg – crumble van chai thee – huisgemaakte VIn Santo sabayon roomijs
- Sopresa de bambini7.50Ijsbeker – slagroom – smarties – marshmallows