De Keuken

De Italiaanse kookkunst, daar houden wij van. Wij nemen u graag mee in Italiaanse sferen. Een dunne pizza bodem, verscheidene pasta's, vlees-en visgerechten en plaatjes van nagerechten. Of uw gezelschap graag pizza eet of liever een goed vlees gerecht, voor een ieder wat wils. Ons keukenteam werkt in een open keuken waardoor de geuren u bij binnenkomst al tegemoet treden.

Vanwege de grote van ons restaurant kunnen we grote groepen faciliteren. We gaan graag met u in overleg om een passend diner voor u te maken. Voor gasten met een gluten allergie hebben wij glutenvrije pizza/pasta in huis. Goed om deze wens bij uw reservering of bestelling duidelijk te maken.

 

Bladert u eens rustig door de menukaart om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. 

Wanneer u liever thuis de maaltijd gebruikt kunt u bij Toscanini ook afhalen. Vanwege de drukte in het restaurant is het niet mogelijk om uw gerecht te laten bezorgen. Tevens zien we het als een kwaliteitskwestie: Uw pizza is het lekkerst in het restaurant. Eten moet op een fatsoenlijke manier getransporteerd worden en daarom zeggen wij: "De beste bezorger bent u zelf!"  

Maandag: 16.30-20.00

Woensdag t/m zondag: 16.30-21.00

Bestellen/reserveren:

0517-395356

Reserveren:

06-48450696

Afwijkende openingstijden:

- Maandag 12 t/m Donderdag 22 november gesloten.

- Eerste kerstdag en oudjaarsavond gesloten.